perjantai 9. syyskuuta 2011

Eläimellistä

8.9. torstaiaamuna heräsin huonosti nukutun yön jälkeen kuitenkin jo kahdeksalta ja keitin heti kuumaa. Olin aivan tukossa ja nenä loisti kilometrin päähän punaisena. Varsin aurinkoiselta jälleen näytti ja tuntuikin lämpöisemmältä kun aamiaisen jälkeen lähdimme liikkeelle. Vaikka oloni ei paras mahdollinen ollutkaan niin halusin silti kävellä eläintarhalle joka oli Botanic parkin toisella laidalla. Kävelimme rauhallisesti ja aurinko lämmitti aina välillä mukavasti. Adelaide zoo ei ollut mitenkään kamalan iso mutta oli kuitenkin tehty varsin viihtyisäksi ja nähtävääkin löytyi vaikkakaan ei norsuja! Laitan tuohon alle kuvia eläimistöstä.

Eläintarhasta lähdimme ilmaisbussilla kauppahallin kupeeseen josta löytyi kunnon iso ruokakauppa ja sieltä hankimme ruokaa illaksi. Ostimme pihvit lisukkeineen ja tikkuperunoita. Eipä tullut mieleenkään jotta huoneiston uunissa ei ollut peltiä joten oli sovellettava ja kypsensin perunat teräskulhossa. Niistä ei tietenkään tullut yhtään rapeita mutta söi niitä. Rapeuden puute saattoi johtua myös siitä että uunin säätimessä ei ollut mitään numeroita ja minulla taisi olla se aivan liian miedolla lämmöllä ensin. Perunoiden mausta en osaa sanoa sillä en maistanut mitään kamalan nuhan takia. Pihvien kastikkeessa ainakin oli pippuria sen maistoi! Kastikkeen tein sellaisesta valmispussista mitä kotimaassakin on mutta kotimaisen pippurikastikkeen seasta saa pippureita etsiä suurennuslasilla eikä ne maistu kuin ruskealle kastikkeelle. Makua siis oli ainakin kastikkeessa ja pihvit olivat mureita. Lasilliset valkkariakin vielä oli pullon pohjalla. :)

2 kommenttia:

  1. Räkätaudissa minäkin täällä. Teillä pilaa nyt monta lomapäivää...aatteles, jos oisitte reissussa vain viikon. Toivottavasti tauti hellittää ja saatte nauttia upeasta matkasta.

    VastaaPoista
  2. Juu, onneksi ei oltu vain viikkoa sillä se olisi nyt ohi jo! Flunssa onneksi alkaa olla ohitse, vielä vähän nuhaa ja yskää mutta olo jo paljon parempi. :)

    Paranemista sinnekin!

    VastaaPoista

Tauko ohi

Alicante Yli kolme vuotta ollut bloggaustaukoa. Lienee aika terästäytyä sillä yksi unelmieni matkakohde odottaa. Tämä blogi-alusta ei ...