maanantai 19. syyskuuta 2011

Muisteluita

Maanantaina 19.9. aamupäivällä suunnistimme kohti Wollomooloota. Kävelimme Oopperatalon ohitse Botanic gardeniin ja tämän läpi kohti King crossia ja Wollomooloota (eiks olekin hauska nimi?).

Löysimme Gazebo-hotellin jossa yövyimme kuusi yötä. Hotellin pyöreä muoto oli ennallaan mutta etupihalle oli rakennuttu viihtyisä puutarharavintola ja viereen oli rakennettu useampi kerroksinen tavallinen laatikkomallinen siipi eli melkoisesti oli laajentunut hotelli. Alue ei ollut kovin paljon muuten muuttunut mutta erilaisia liiketiloja tietysti oli tullut vanhojen tilalle. Tuo vanha "kotikatumme" oli jo silloin kuuluisa erilaisista seksiravintoloista ja alueella liikkui kaikenmoista sakkia mutta mehän emme siellä pahemmin yöaikaan liikkuneet niin eipä meitä moinen haitannut. Metrolinja oli myös tullut alueelle, mielestäni sitä ei edelliskerralla ollut, tai sitten tuolla ei ollut vain pysäkkiä..

Tuolla kävelyreissullamme saimme jälleen kerran huomata aussien ystävällisyyden. Olimme nimittäin yhdessä kadunkulmassa ja katsoimme kartasta ihan vain missä olemme ja mitä tietä seuraavaksi lähtisimme niin paikallinen postimies pysähtyi heti ja kysyi tarvitsemmeko apua. Myöhemmin samassa tilanteessa ohikulkija oli heti neuvomassa jos olisimme apua tarvinneet. :) Ohikulkevat suomalaiset eivät varmasti mene kysymään turistilta tarvitsevatko he apua vaan saattavat EHKÄ neuvoa jos heiltä apua kysytään...

Kävelylenkkimme oli sellaiset kymmenkunta kilometriä kaikkineen ja kahvilla poikkeaminen oli ainoa pysähdys tuon aamupäivän aikana. Iltapäivän puolella poikkesimme Rocksin alueella jälleen yhteen vanhaan pubiin mutta se oli perustettu vasta 1900-luvulla joten ei niin kovin vanha ollut... :)

Viimeisiä pyykkejä pestiin vielä illalla, täällä kun niiden kuivaminen kesti pari päivää. Varsinaisella aterialla kävimme hyvissä ajoin ja lähellä oli Italialaisravintola (jälleen!) jossa söimme todella maukkaat lasagnet.
iltavalaistuksessa
silta illalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tauko ohi

Alicante Yli kolme vuotta ollut bloggaustaukoa. Lienee aika terästäytyä sillä yksi unelmieni matkakohde odottaa. Tämä blogi-alusta ei ...