lauantai 10. syyskuuta 2011

Viimeinen päivä Adelaidessa

Kuvat eivät lataudu vieläkään kunnolla- yhteydessä vai missä lie vika mutta laittelen sitten kotona viimeistään niitä kuvia tänne..

Perjantaina heräsimme varsin ajoissa ja lähdimmekin liikkeelle jo varsin ajoissa. Kävelimme pitkin joen vartta ja joen toiselle puolelle jossa oli "mainosten" mukaan enemmän sellaisia aussitaloja joita kaikki on elokuvissa nähnyt eli onko ne nyt sellaisia siirtomaatyylisiä ja -aikaisia. Todella kauniita ne vanhat talot joka tapauksessa ovat ja niitä täällä Adelaidessa aikalailla onkin. Tykkään tästä kaupungista kun täällä ei ole niin kamalasti niitä tornitaloja joita jokainen kaupunkin nykyään haluaa rakentaa..

Teimme pitkän kävelylenkin tois puol jokkee ja vaikka välillä satoi niin ei haitannut koska aina oli joku iso puu tai katos lähellä jonka alle pystyimme menemään suojaan. Kävimme myös toisella aamiaisella vanhanaikaisessa kahvilassa joka kyllä pettymykseksemme olikin sitten aivan moderni sisätiloiltaan. Jokusen tunnin kierreltyämme olimme lähellä eläintarhaa ja tulimmekin sieltä pois nyt joen vartta pitkin. Joella tehtiin myös jokiristeilyjä mutta emme nyt halunneet sellaiselle vaan nautimme kävelysty koska sillä tavoin todella näkee parhaiten paikkoja. Poikkesimme myös miehen toiveesta eräässä pubissa jossa oli toistakymmentä telkkaria ja mahdollisuus myös pelata erilaisia peläjä kuten vinttikoirakisoja. Onneksi tuolla pubissa sai myös kahvia. :)

Olimme lähteneet niin aikaisin että vaikka olimme monta tuntia jo kävelleet niin palasimme puolen päivän jälkeen hotellille. Pidimme siellä välipalataukoa ja minun oli aika pestä viimeiset pyykit koska meillä oli se kone käytössä vielä täällä. Pesin kaksi vajaata koneellista ja kuivaaja tietty kuivasi ne myös. Siihen meni jälleen muutama tunti aikaa ja koska minä en voinut lähteä tuona aikana minnekkään niin käytin sen lukemiseen ja kirjoittamiseen. Mies lähti kävelemään ympäristöön hetken levättyään.

Pyykkäysten ja levon jälkeen kävimme vielä kaupassa hakemassa ruokatarvikkeita ja teimme ruokaa. Illalla emme syönnin jälkeen enää lähteneet mihinkään vaan katselimme telkkarista samoja vanhoja viihdesarjo kuin mitä suomessakin tulee mm. "kaikki rakastavat Raymondia", "Frendit" ja "Rillit huurussa". Täälläkin ne tulevat ties kuinka monetta kertaa... :) Uutisia tietysti katselimme myös mutta niissä on niin paljon paikallista uutista että ei ne meille kamalasti mitään kertonut. Oli rauhallinen viimeinen ilta ja aamulla saisimme pakkausten jälkeen heti lähteäkin kohta lentokenttää koska huoneen luovutus täällä olisi jo klo 10.

Tällaisia taloja oli paljon siellä joen takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tauko ohi

Alicante Yli kolme vuotta ollut bloggaustaukoa. Lienee aika terästäytyä sillä yksi unelmieni matkakohde odottaa. Tämä blogi-alusta ei ...