keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Top Endiin

Keskiviikkona 21.9. nousimme aamulla jo 6.20 ja heti 7 lähdimme aamupalalle ja sen jälkeen kohti lentokenttää. Metroasemallakin katselimme ilmeisesti etsivän näköisenä jotta minne menemme niin eräs ohikulkeva työmies näytti heti minne meidän on mentävä - matkalaukut varmaan paljastivat meidät. :) Laiturilla junaa odotellessa taas eräs mies joko ymmärsi meidän puheen tai sitten arvasi keskustelumme sillä hän vakuutti että tästä lähtee lentoasemalle juna joka tulee 5 minuutin päästä, siinä välissä nimittäin tuli vielä yksi juna. Ei aussilassa siis ole hätää jos edes meinaa olla eksyksissä!

Lentoasemalla käyttäydyimme jo kuin kokeneet matkailijat lähtöselvitysautomaattien kanssa. Myös laukkujen pudotus sujui kuin tanssi. :) Turvatarkastuskin oli läpihuutojuttu paitsi tällä kertaa mies pääsi räjähde-etsintälaitteen testaajaksi. Norkoilimme pari tuntia kentällä ja pääsimme koneeseen. Muuten olisimme ihan aikataulussakin lähteneet, viimeiselle sisäisellelennolle aussilassa, mutta kiitoradan vapautumista odottelimme parisen kymmentä minuuttia! Lento kesti reilun neljä tuntia. Aika meni yllättävän nopeasti sillä sain nukuttuakin hetken aikaa ja toki kirjastakin oli apua. :)

Darwinissa oli +32 astetta lämmintä kun saavuimme sinne ja arvatkaa vain lensikö villatakki nopeasti kassiin. Kaikki julkiset tilathan ovat ilmastoituja täällä joten ulos tullessa on sitten sitäkin kuumempi. Mä nautin kyllä täpöllä tästä trooppisesta ilmasta heti lentoaseman ulkopuolella kun jouduimme hiukan kauemmin odottelemaan taksia. :)

Hotellimme, Palm city resort, kostuu motellihuoneista ja villoista joissa osassa on jopa oma poreallas puutarhassa. Meillä on ihan motellihuone joka on aika kamala värimaailmaltaan mutta tämä on siisti, täällä on hyvä sänky, jääkaappi, ilmastointi sekä vessa ja suihku suht tilavat ja siistit. Tämä alue on sellainen trooppinen puutarha ja uima-allas on ihan ok vaikka isompikin voisi olla näihin huonemääriin nähden. Allasalue on myös epätavallisen pitkään auki eli 6 - 22! Aamiainen meillä sisältyy täälläkin huoneen hintaan.

Heti huoneeseen päästyämme lähdimme lähimpään kauppaan hakemaan olutta ja muutakin ja sitten uikkarit päälle ja aaltaaseen. Aaltaalla ei ole baaria (kuten ei koko hotellissa) vaan siellä saa grillata omia eväitä BQ-paikalla ja sinne tosiaan saa ottaa myös omat juotavat joista ohjeistuksena on vain että lasipulloja ei saa viedä alueelle. Vaikka en niin oluesta kovasti välitäkään niin maistui se vaan hyvälle uinnin päälle kun kuivatteli auringossa kaikessa rauhassa. Uinnin jälkeen emme paljon muuta enää tehneetkään kuin keitimme kahvit ja nautimme sen kanssa kaupasta ostamiamme leipiä. Hiukan lueskelua ja telkkua ja alkoikin jo uni maittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tauko ohi

Alicante Yli kolme vuotta ollut bloggaustaukoa. Lienee aika terästäytyä sillä yksi unelmieni matkakohde odottaa. Tämä blogi-alusta ei ...