maanantai 11. helmikuuta 2013

Salvador - sunnuntai 10.2.13

 Esiintymiset alkoivat sunnuntaina jo ennen puolta päivää mutta ennen sitä...
Tankkasimme aamiaisella kunnolla ja sen jälkeen huilasimme aina lähelle puolta päivää jotta jaksaisimme heti puolen päivän jälkeen lähteä bileisiin. Aluksi suunnistimme Campon infopisteelle koska emme olleet vielä nähneet missä Camarote Forte sijaitsi. Infopisteitä oli hyvin  ja niissä mainostettiin hienosti myös englanniksi jotta kysy mitä vain mutta kas, ei siellä englantia puhuttu. No, kysyin ja sain selville silti minne meidän tulisi mennä. :)

Tuollaisten ylläolevien ihmismassojen välistä pujottelimme oikeaan paikkaan ja osittain siis kulkueiden välissäkin joutui kulkemaan koska kadut olivat niin täynnä populaa ettei mitään tajua!

Kun saavuimme camarotteen siellä oli jo melkoisesti ihmisiä. Hiukan vähemmän vain kuin tuossa vasemmalla olevassa kuvassa. Suunnistimme tiskille suoraan koska matkalla oli tullut jano. Tässä camarotessa juomat kuuluivat hintaan ja ruoasta piti maksaa. Aika pian ekojen oluiden jälkeen kävimmekin syömässä kanapiirakat (voitaikinan sisällä kanaa ja tämä paistettuna öljyssä) sekä ranskalaisia. Salaateista ei ollut tietoakaan! Ruoka oli kuitenkin hyvää ja sen jälkeen maistuikin jälleen juotavat sekä bändien katselut, kuuntelut ja bailaus.

Seuraavassa kuvia tunnelmista:







Kuvista näkee että jonkin verran erilaisia asuja oli sentään kulkueilla jotka koostuivat bändien faneista.

Kuvasin myös joitakin videoita mutta en saa niitä täällä ladattua jostain syystä youtubeen. Kokeilen sitten kotona uudelleen ja lisäilen myöhemmin.

Seitsemisen tuntia jaksoimme karnevaalihumua mutta sitten alkoi kunto pettää. Lämpö ja meteli taisivat tehdä tehtävänsä sillä kovin paljon en jaksanut juodakaan eli se ei syynä hyytymiseen.

Tässä vielä lisää kuvia iltapäivältä ja alkuillalta:

AraKetu

Papa

sakkia kadulla ja kamarissa


Papan bändiä

Iltahämärissä lähdimme sitten sankan joukon välistä kulkemaan kohti hotellia joka ei onneksi ollut kovin kaukana mutta voitten uskoa että tuossa väkijoukossa oli melkoista pujottelemista sinne meno. Onneksi viimeiset parisataametriä oli jo hiukan väljempää!

Todella mainion päivän päätteksi olin aika väsynyt mutta koska hotellimme oli niin lähellä Campo Grandea niin tokihan mekkalat sinnekin kuuluivat. Nukkuminen oli seuraavan yön aika katkonaista mutta hyvällä mielellä kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tauko ohi

Alicante Yli kolme vuotta ollut bloggaustaukoa. Lienee aika terästäytyä sillä yksi unelmieni matkakohde odottaa. Tämä blogi-alusta ei ...