perjantai 1. helmikuuta 2013

Matkalla Brasiliaan - Lissabon

Terminaali 1, Helsinki ja matka kohti Brasiliaa alkoi aikaisin perjantaiaamuna. Lento lähti aikataulussaan ja koneessa oli mukavasti tilaa. TAP:n koneet olivat uusi tuttavuus ja suurempaa valittamista niistä ei ole. Kylmyys oli kyllä melkoinen ja huovat tulivat tarpeeseen. Lento ensimmäiseen pysähdypaikkaan kesti viitisen tuntia ja Lissabonissa olimme hiukan myöhässä aikataulusta. Aikaa seuraavaan lentoo oli kuitenkin yli 7 tuntia. Ei muuta kuin taksi alle ja keskustaan. Juttelin matkalla taksikuskin kanssa nähtävyyksistä ja koska meillä oli huono kartta niin saimme häneltä paremman. Hyppäsimme kyydistä joen rannalla keskustan ostoskatujen lähellä ja vaihdoimme kyydin kiertoajeluun keskusta-alueella. Tässä napsauksia matkan varrelta:











Viimeinen kuva on otettu joen toiselle puolle jossa näkyy kristuspatsas. En tiennyt Lissabonissakin sellaisen olevan!

Pienen kaupunkikävelyn ja syönnin jälkeen hurautimme taksilla lentokentälle takaisin. Kahdeksan tunnin lento Salvadoriin odotti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tauko ohi

Alicante Yli kolme vuotta ollut bloggaustaukoa. Lienee aika terästäytyä sillä yksi unelmieni matkakohde odottaa. Tämä blogi-alusta ei ...